- Annonse -

Ønsker du å bli en del av vår organisasjon? Da er kanskje denne stillingen noe for deg.

Wärtsilä Ship Design tilbyr design til en rekke segmenter innen maritim industri. Vi designer skip for kunder over hele verden innenfor offshore, fiskeri, havbruk, ferje, cruise, lasteskip og marine.

Vi tar rederens visjoner, ideer og krav og gjør dem om til design hvor vi anvender nye løsninger og ny teknologi utviklet internt i Wärtsilä, eller av andre utstyrsleverandører. Vår jobb er å hver gang utvikle det optimale designet som gir rederen det beste skipet basert på sine behov. For Wärtsilä Ship Design gir dette store og spennende utfordringer hver dag.

Wärtsilä opererer i 70 land verden over og har ansatte med forskjellige ferdigheter, bakgrunn og ambisjoner. Vi tror på like muligheter og personlig utvikling og ønsker å støtte våre ansatte til å finne sin egen karriereutvikling i Wärtsilä.

Nå har vi en ledig stilling som Project Manager.

Jobben går ut på å lede og administrere tildelte prosjekter iht god prosjektmetodikk og innenfor avtalt budsjett, identifisere risiko og utføre risikoanalyse og ha en åpen kommunikasjon med alle interessenter i organisasjonen og sørge for rettidig informasjon både internt og eksternt.

- Annonse -
- Annonse -

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med gode presentasjons- og påvirkningsferdigheter, evne til å ta ansvar for oppgaver og prosjekt og som har målbevisst og god gjennomføringskraft.

Du må være strukturert og ha gode språk og kommunikasjonsegenskaper, norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Du må ha MSc, fortrinnsvis innen ingeniørfag/Naval Architecture

Du vil ha ansvaret for å starte, gjennomføre og avslutte prosjektet i henhold til god prosjektmetodikk.

Det er en fordel at du har erfaring med prosjekt og tradisjonelle prosjektledelsesmetoder (PMP sertifikat et pluss), samt erfaring innen ingeniørfag.

Det er også en fordel med prosjekterfaring tilknyttet skip- og skipssdesign, samt lederskapserfaring og erfaring med å styre flerkulturelle og virtuelle team.

Hva kan vil tilby?

Du vil bli en del av en global, nyskapende og kundedrevet organisasjon som arbeider med banebrytende teknologier for det maritime markedet. I Wärtsilä utvikler vi kontinuerlig våre produkter og operasjoner noe som gir vekstmuligheter både for våre kunder og våre ansatte. Målet vårt er å skape en god arbeidsplass der alle ansatte har sjansen til å vise sitt beste og videreutvikle sine kompetanser.

Vi har gode forsikrings-, pensjons- og lønnsbetingelser.

For spørsmål om stillingen, kontakt Director, Project Develop.& Naval Arc., Inge Skaar på telefon 906 82 105.