Personellet ved Grand Hotell ringte politiet då den tiltalte mannen ville overnatta. Foto: Grand Hotell
- Annonse -

Debatt: Vi føler nå en enorm skuffelse av å være de siste som får vite disse nyhetene som gjør at vi mister våre jobber!

Av: Monica Karlsen, tillitsvalgt på Grand hotell Stord.

Vi, resepsjonistene, renholdsarbeidere, kokker og medarbeidere på Grand hotell Stord er enormt skuffa over manglende informasjon. Vi visste ingenting om at hotellet skulle bli en folkehøyskole før vi fikk telefoner av venner og familie om at det var artikler i flere aviser som omtalte dette.

De fleste her har jobbet på hotellet i 10-20 år og vi føler oss ført bak lyset av Hatlevik og Angeltveit når de går ut i avisa og sier at de ansatte er informert og blir tatt vare på. Vi føler at tilliten er brutt.

Hatlevik forteller at situasjonen er avklart i forhold til de ansatte ved hotellet. Hva har egentlig Hatlevik avklart? Han har ikke tatt kontakt med noen av de ansatte for å informere om hva som skjer. Vi stiller oss også undrende til hvilke tilsvarende stillinger det her kan være snakk om da det er to helt vidt forskjellige kompetanseområder.

Så langt er det ikke vedtatt i statsbudsjettet – og dersom det heller ikke blir vedtatt og planene om folkehøyskole ikke blir noe av, har Hatlevik og Angeltveit ødelagt mye for hotellet fordi vi risikerer å miste gjester og hotellavtaler pga deres uttalelser.

- Annonse -

Vi har stått på i koronatida med minimalt med ansatte på jobb. Vi føler nå en enorm skuffelse av å være de siste som får vite disse nyhetene som gjør at vi mister våre jobber!

Vi fortjener faktisk så mye mer!

- Annonse -
Forrige artikkelRådmannen: – Bør revurdera aktivitetsområdet i Borggarden
Neste artikkelLegg seg flat etter kritikken frå dei tilsette: – Me forstår reaksjonen