Tom Knudsen er leiar i Stord/Fitjar turlag. Foto: privat
- Annonse -

LESARBREV: For en fest det ble, det tror jeg alle som deltok, og alle som gjorde dagen mulig kan skrive under på.

Av: Tom Knudsen,
leiar i Stord Fitjar Turlag

Stord Fitjar Turlags Topp 8 arrangement er et oppspill til sol og sommer, hva annet kan en si om en dag i Stordfjellet en søndag i mai.

Det ble en uforglemmelig dag og jeg sliter med å erindre så mye takk, takknemlighet og ros fra deltakere på arrangement jeg har deltatt på, som da over 400 deltakere på Topp 8, Topp 4 og Topp 1 kom i mål. Jeg heiet alle inn de siste 20 meterne, og jeg møtte mange som hadde nådd en milepel i livet den dagen, å passere 8 topper i Stordfjellet og komme sliten i mål.

Alt startet ikke denne søndagen i mai, det startet allerede i juni i 2022, da 2022 utgaven av Topp 8 ble evaluert. Men, det startet definitivt da Gerda Øen kalte inn til det første Topp 8 møtet 14.02.23, og siden har det gått slag i slag.

Foruten alle som er med og skaffer og holder kontakt med sponsorer, ordner annonsering, ser over utstyr, legger grunnlaget for påmelding og ajourfører utstyrslister for å nevne noe, så starter også arbeidet med å få med frivillige. Vi skal organisere parkering, organiserer frivillige som guider, sammen med helsepersonell og sponsorer på alle toppene, samt organisere sekretariatet.

- Annonse -

Så var dagen opprunden, været så ut til å bli det aller beste, men allikevel var det 19 som «prøvegikk» løypa for Topp 8 dagen før, intet skal være latt til tilfeldighetene når Stord Fitjar Turlag inviterer til fest. Takk til Jarle Heverøy og Stein Kyvik som har ansvaret for merkingen, dere gjør en strålande jobb.

Og for en fest det ble, det tror jeg alle som deltok, og alle som gjorde dagen mulig kan skrive under på. En enormt stor takk til alle deltakerne som entusiastisk melder seg på i hopetall og som er grunnlaget for at vi kan gå ut til næringslivet og be om støtte og medvirkning. Takk til alle bedrifter som ser den enorme verdien dette har for barn, unge og voksne og ikke minst for okalsamfunnet. Dere er fantastiske å samarbeide med, og vi alle skylder dere en stor takk.

Takk til sauebøndene i Stord Fjellsameige som ventet med å slippe sauene til fjells til vi hadde arrangert Topp 8. Og til sist og ikke minst, tusen takk til alle mine kollegaer i Stord Fitjar Turlag, dere er enestående, og står på sent og tidlig for at Stord Fitjar Turlag virkelig skal levere til deltakerne, og dere gir en stor merverdi til det lokalsamfunnet vi er en del av.

Tusen takk til vår Frank Breistein som holder i partituret denne dagen, og tusen takk til Gerda som leder av Topp 8 i Stordfjellet gjennom mange år. Nå har jeg fått stafettpinnen, men med så mye entusiasme rundt meg, gjør jeg det av glede.

TUSEN, TUSEN TAKK, og vi gleder oss allerede til neste år, men først evalueringen av Topp 8 2023.

- Annonse -
Forrige artikkel– Svært uheldig for næringslivet
Neste artikkelGjorde skade på sjøkabel: – Hendinga hadde stort skadepotensiale