- Eg har to nydelege ungar og ein fantastisk sambuar å kjempe for, seier Silje Waage frå Stord. Her er ho avbilda før og etter at ho mista håret i cellegiftkuren. Ved sida av sitter barna Max (6) og Mille (4), og sambuaren Espen Vaka. Foto: privat
- Annonse -
– Eg var jo heilt frisk og fin elles, forutan at eg hadde vondt i foten. Eg følte meg ikkje
Kjære lesar! For å lese denne saka må du vere abonnent hos Stord24.

Ved å abonnere på Stord24 gjer du det mogleg for oss å gi deg endå meir viktig og nyttig journalistikk.

Vil du bli Stord24 abonnent? Få full tilgang for 149.- kroner. Abonnementet vil bli automatisk fornya. Prisen er deretter 149.- kroner månaden. Abonnementet kan avsluttast kva tid som helst.

Bli Stord24-abonnent eller logg inn for å lese resten av denne saka.
Gløymd passordet?