Illustrasjonsfoto: Daniel DeNiazi
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Politiet drog fredag kveld ut til ei adresse på Stord etter informasjon om at det skulle arrangerast eit slagsmål.

Fredag kveld opplyste politiet at dei måtte sende ein patruljer til Stord for å drive utstrakt førebyggande verksemd, etter rykte og opplysningar om ein planlagt slåsskamp.

– Me har vore i kontakt med både ungdom og foreldre og følgjer med vidare. Det blei ikkje funne noko slåsskamp, sa operasjonsleiar Helene Strand i Sør-Vest politidistrikt.

Fleire tilfelle av avtalte slåsskampar i er avdekka blant ungdomsskuleelevar i Sør-Vest politidistrikt den siste tida.

Berre for nokre dagar skreiv politiet eit innlegg på Facebook, der dei fekk melding frå ei mor om ein slåsskamp som var planlagt på Snapchat:

- Annonse -

Vi fikk informasjon fra en bekymret mor om barn i barneskolealder som hadde avtalt slåsskamp via en gruppe på Snapchat. Nettpatruljen tok kontakt med politikontakten i den aktuelle kommunen i politidistriktet, og saken ble tatt tak i. Politikontakten og skolen kontaktet foreldre i den aktuelle klassen, kalte inn elever til samtale, samt at politiet møtte på det avtalte stedet slåsskampen skulle finne sted. Takket være tipset til nettpatruljen skjedde det ingen slåsskamp! Tusen takk til alle dere som tipser oss!

TIPS TIL NETTPATRULJEN AVVERGET SLÅSSKAMP Første dag nettpatruljen var på nett (31. oktober) fikk vi informasjon fra…

Publisert av Politiets nettpatrulje – Sør-Vest Tirsdag 6. november 2018

- Annonse -