Coverebandet The Poor Boys (øvst) og The Kvednabekkjers frå Bokn er klare for festivalen i Sagvåg,. I tillegg skal Jan Ove halde ein ekstra konsert.
- Annonse -

To nye band og ein ekstra konsert med Jan Ove er det siste på festivalmenyen til årets happening i Sagvåg.

– Fest i Vest har gleden av å annonsera at Norges mest populære Creedence tribute band, The Poor Boys kjem til Sagvåg for å halda konsert under Fest i Vest 2018, melder festivalen.

Bandet vil gå på scena i Skjepavikjo laurdag.

Det andre nye bandet som er booka til festivalen er The Kvednabekkjers. Dei er eit band frå Bokn, som starta opp i 2009.

I tillegg annonserer festivalen at dei vil halde ein ekstra, eksklusiv konsert med Jan Ove. Denne konserten vil føregå i Nysæter kyrkje søndag 1. juli.

– Dette blir ein unik konsertopplevelse som kjem til å bli huska i framtida, seier festivalleiar Britt Heidi Værøy.

- Annonse -

Festivalleiinga opplyser også at det framleis er behov for fleire frivillige til årets festival, som går av stabelen siste helga i juni. Det same gjeld sponsorar.

– Styringsgruppa er overvelda over responsen frå det lokale næringslivet når det gjeld sponsorat til årets festival, me er fortatt ikkje i mål med å få inn sponsorater. Om det er nokre bedrifter som ønskjer å støtta oss, er dei hjarteleg velkomen til å kontakta oss, skriv leiinga.

Frå før er artistane Kamelen, I Am K, Endre Olsen, Jetfred og The Vossa Rebels booka til festivalen.

- Annonse -