Foto: Pixabay
- Annonse -

Den utrolige reisen til boligprisene har vart i snart 30 år, og det ser ikke ut til å gi seg ennå. Problemet er at unge ikke kommer inn på boligmarkedet. De har rett og slett ikke råd. Prisene er for høye.

Sponset innhold fra Nanofinans.

Men det er ikke bare de unge som sliter. Også etablerte familier har mer begrenset økonomi. Dyrere boligpriser, mer kostbar strøm, flere regninger og dårligere økonomisk styring er bare noen av faktorene husholdningene sliter med.

Så hvordan kan man finansiere nye ting, slik som bil?

I dag er det populært med el-biler, og det er bestemt at innen noen år, så skal alle nye biler kjøpt i Norge, være av den standarden. For selv om vi er nødt til å gjøre noe med utslippene våre, så er også folk nødt til å leve.

Løsningen på bilkjøpet kan være forbrukslån, sjekk prisene her!

- Annonse -

Flere tar opp forbrukslån

Det er nok ikke helt sant at forbrukslånsraten bare stiger og stiger. Men det er helt klart en metode for å finansiere bilkjøp og andre ting man rett og slett trenger. Med bilen kommer man seg på skole og jobb, slik at man kan sette mat på bordet og ungene få seg en god utdanning.

Trenger du mer informasjon, se mer på Nanofinans.no!

Vi kan forstå at det er frustrerende å verken ha råd til både det ene og det andre, verken kunne dra på fester eller ferie for den saks skyld. Men unge i en slik situasjon vil snart merke at det er dette som er livet. Etablerte sliter med helt andre ting.

Så hvorfor ikke ta opp et forbrukslån fra Nanofinans? Vi viser deg et låneeksempel for å vise hva det vil koste deg å starte eventyret nå:

Eks. nominell rente fra 6,39 % til 21,95 %. Effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Eff. rente 13,2 %, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, totalt: 262.573.

Lån i dag skal betales tilbake i rater og du velger selv vilkårene utfra en rekke parametere. Sørg for å betale igjen på kort tid, da vil det ikke være forgjeves, og eventyret kan starte på nytt!

Kjøp en bil familien er trygg i

Det som skjer når folk ikke har råd, er vanligvis at de prøver å fikse problemet likevel. Resultatet blir ofte en gammel bil som en kompis har pusset på. Ja, du hjelper kanskje kompisen din, men du utsetter familien for fare.

En ny bil vil ikke ha noen mangler eller skader fra tidligere bruk, slik at man både slipper å ta den inn på EU-kontroll og vedlikehold før det har gått fem år.

Med forbrukslån kan også du sørge for trygg transport.