Den nye puben i Sagvåg, Anno 1564, har namnet sitt frå året då namnet Sagvåg vart teke i bruk for første gong.
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

I mars vart det starta ni nye føretak  på Stord.

Det er stor breidde i kva dei ulike nyetableringane på Stord skal halde på med.

Alt frå pubdrift i Sagvåg, butikkhandel i Leirvik til vindusvask og drift av katapultsenter på Heiane.

Her er heile lista:

- Annonse -
NamnInnehavarFormål
Anno1564 ASRenate Aarsand EikelandPubdrift med sterkt fokus på kultur og arrangementer
Baby Home YingQiaoying YingEksport av kosttilskudd og mat, morsmelkerstatning, klær, kofferter og bager. Import av klær, kontorutstyr, tekstiler. Arrangerer reise mellom Kina og Norge.
Kvalheim Bygg & Maskin ASAndreas KvalheimÅ selge tjenester og varer innen bygg og anlegg – og annet som naturlig sammenfaller med dette.
Nobel Mote ASErika Nygård OrmsethDetaljhandel med klær, sko, vesker, accessories og interiør samt hva som naturlig hører til
Norsk Vindusvask ASGeir Henning JohannessenUtføring av rengjøringsytelser og det som naturlig faller inn under med dette.
Northbyte ASSteve Sletten-Henriksen / Kenneth Solibakke GustavssonProduksjon, utvikling, fabrikering, utleie og salg innenfor flere bransjer, og har som mål å levere den aller høyeste kvalitet innenfor den aktivitet som til en hver tid utføres. NorthByte har som formål å dekke flere ulike behov styrt av markedet og låser seg derfor ikke til en fast aktivitet.
Rein Hud, Hår & Helse ASBenedicte SkålevikFrisør, hudpleie, salg av produkt over disk og nett.
Shaa Invest ASArne SkulstadInvestering i aksjer, andeler, verdipapirer samt hva herved står i forbindelse, herunder delta i selskap med lignende virksomhet.
Sustainable Energy ASWillie WågenBidra til å fremme innovasjon og styrke Norges posisjon som havnasjon, herunder tilrettelegge for utvikling og innovasjon til nytte for norsk næringsliv og tildele støtte mottatt fra det offentlige til slike og
lignende formål. I tillegg skal selskapet etablere, drifte og utvikle et katapultsenter til nytte for norsk næringsliv, samt det som naturlig står i forbindelse med dette.

 

- Annonse -

- Annonse -
- Annonse -