- Annonse -

Er du en relasjonsbygger som kan vise til gode resultater, og vil være med på å videreutvikle Fronta Bygg sin markedsposisjon?

Vi har gjennom årene opparbeidet oss en solid portefølje av vellykkede prosjekter. Disse spenner helt fra vedlikeholdsprosjekter til oppføring av nye, store og komplette bygg for et mangfold av ulike kunder.

Nybyggene våre huser blant annet virksomheter innen handels- og servicenæringen, maritim industri, petromaritimindustri samt større kontorbygninger. Vi har også bygget barnehager og idrettsanlegg.

Nå har vi to spennende stillinger ledige.

Daglig leder

Fronta Bygg AS har ledig stilling som daglig leder til å lede den videre satsingen av selskapet.

Er du markedsorientert og relasjonsskapende, og ønsker å videreutvikle bedriftens omdømme og markedsposisjon, kan Fronta Bygg AS tilby en spennende stilling i et selskap med gode vekstmuligheter.

Arbeidsoppgaver

 • Daglig ledelse med resultat- og personalansvar
 • Økonomistyring og oppfølging av prosjekt
 • Ansvar for strategisk markedsarbeid og salg
 • Forhandlinger og kontraktsinngåelse
 • Lede og utvikle medarbeidere og organisasjon
 • Videreutvikle administrative rutiner, HMS/KS – system
- Annonse -
- Annonse -

Vi ser etter deg med høyere teknisk/økonomisk eller juridisk utdanning, samt prosjekt- og lederefaring. Du må kunne vise til gode resultater, og inneha god økonomi- og forretningsforståelse.

Videre ser vi etter deg som er løsnings- og handlingsorientert med god gjennomføringsevne. Er du en relasjonsbygger som har evne til å motivere og utvikle både medarbeidere og organisasjonen er det en stor fordel. Videre bør du være både strukturert og kvalitetsbevisst.

Er du den rette søkeren kan vi tilby spennende og utfordrende oppgaver i et selskap med gode vekstmuligheter. Du får mulighet til å videreutvikle bedriftens omdømme og markedsposisjon, og vil tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Konstruksjonsingeniør

På grunn av økende oppdragsmengde søker Fronta Bygg AS konstruksjonsingeniør. Stillingen er nyopprettet og du vil få en sentral rolle i organisasjonen og bli involvert i både nye og pågående byggeprosjekter.

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektering og beregning av stål- og betongkonstruksjoner i tilbuds-, planleggings- og gjennomføringsfasen
 • Kalkulasjon, beregning, dimensjonering og tegning
 • Utarbeidelse av spesifikasjoner og forespørselsdokumenter
 • Aktiv rolle både i designfase og detaljprosjektering, og tett samarbeid med arkitekt, prosjektleder og byggherre
 • Kvalitetssikre at produksjon er iht tegninger

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen konstruksjonsteknikk eller bygg og anlegg. Du må ha erfaring prosjektering og konstruksjon av byggkonstruksjoner i stål/betong, erfaring med verktøy for analyse og dimensjonering, og bruk av 3D modelleringsverktøy.

Generelt god tegningsforståelse og gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig er et krav.

Når det gjelder personlige egenskapet bør du være selvstendig, nøyaktig, løsningsorientert og ha en praktisk tilnærming til arbeidsoppgavene som skal gjennomføres. Videre må du ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr en selvstendig og utfordrende stilling i en organisasjon i vekst med korte beslutningslinjer. Arbeidssted er på Stord.

Kontakt

Ved spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med Kjersti Underhaug i rekrutteringsfirmaet Madsen & Brekke, på tlf. 52 85 62 00 eller på epost: underhaug@madsenbrekke.no.

Søknadsfristen på begge stillingene er 1. november. Klikk her for å søke på stillingene.

- Annonse -