Eikelandshuset. Foto: Kjell Larsen
- Annonse -

DEBATT: Dette meiner innleggsforfattaren at Fronta burde gjera på tomta.

Av: Kjell Larsen, Stord

Endelig er da noko på gong når da gjelder «Eikelandshuset», som no står for riving etter mange år stått til nedfall og beskjemmande syn i «Champs-Elysees» gata» med kommunen sin uthaldande velvilje.

Det at gata har behov for eit grøntområde er udiskutabelt, som no kunne vert passande høve med at dei river det legendariske fiske og kolonialbutikken, som familien Eikeland drev i mange år.

Og med bakgrunn av at kommuneforvaltninga gjennomtider har vert imøtekommande med viljar ovanfor firma Fronta A/S, som openbart er synlig i dag! Og då meina eg det vil vera legetimt og fremja om Fronta A/S, kunne med velvilje gi i dette området som ei gåve til sin så velviljane kommunen, med føremål og byggja eit grøntanlegg for allmennheita.

Og med slike dagar med sol og varme på «Vikjo», som toppar det med «Storarevy» og med utestadene: Frugard og Osvald Pub etter ein revy utskeiing vil da vera ein givande plass og slappa av lit før ein seter «naso» heim att, Kurt Arne.
Men om detta forslaget mitt skulle «kollidera med Fronta A/S sine planar vil da kunna vera forståelig.

- Annonse -

Men er da snakk om nok ein gong med og byggja nye leilegheita, ja da håpa eg at kommunen kan tilby meg ein jobb i Bygningsrådet!

- Annonse -
Forrige artikkelWärtsilä-miljøet på Heiane skal vera med å utvikla 11 nye bilskip
Neste artikkelOver ein kaffikopp fekk tyrkaren Efe (32) auge på ei gigantisk kran. Slik oppdaga han Stord.