Det var ingenting å seie på stemninga då surdeigen blei heven på bordet. Surdeigskurset blei leia av Ingebjørg Habbestad Sandvik (bak t.v.). I midten i blå skjorte er leiar for Slow Food Sunnhordland, Margareth Tislevoll. Foto: Jonas Sætre/Stord24
- Annonse -
Gleda over å lære eit nytt handverk var stor blant kursdeltakarane då Slow Food Sunnhordland arr
Kjære lesar! For å lese denne saka må du vere abonnent hos Stord24.

Ved å abonnere på Stord24 gjer du det mogleg for oss å gi deg endå meir viktig og nyttig journalistikk.

Vil du bli Stord24 abonnent? Få full tilgang for berre 120.- kroner. Abonnementet vil bli automatisk fornya. Prisen er deretter 120.- kroner månaden. Abonnementet kan avsluttast kva tid som helst.

Bli Stord24-abonnent eller logg inn for å lese resten av denne saka.
Gløymd passordet?