- Annonse -

Ønsker du å jobbe med mobile løsninger, IoT og augmented reality? Har du en lidenskap for de nyeste teknologier og interesse for effektivisering ved hjelp av teknologi? Vi styrker teamet vårt på Stord og søker erfarne løsningsarkitekter som vil være med å støtte våre kunder i olje- og gassindustrien inn i fremtiden.

Som løsningsarkitekt hos oss vil du få ansvar for å drive kundedialogen, og gi råd om hvordan kunden kan implementere og aktivere nye digitale løsninger (mobil og web). Du vil fungere som løsningsarkitekt for nye mobilitetsløsninger og påse at krav til løsninger, grensesnitt og arkitektur dokumenteres og kommuniseres til relevante interessenter. En viktig del av rollen vil også være å planlegge, estimere og følge opp relevante prosjekter i tett samarbeid med kunden og våre egne utviklere.

Vi ser etter deg med høyere relevant utdannelse og 5-10 års erfaring fra IT-leveranseprosjekter, herunder relevant arbeidserfaring som løsningsarkitekt. Du har erfaring fra prosessoptimalisering, programmering og har god kunnskap om .Net rammeverk, skyløsninger og mobil/webapplikasjoner. Du trives med å jobbe i team, har evnen til å styre prosjekter og kan ta rollen som kundens foretrukne rådgiver på nye verdiøkende løsninger.

Kulturen i Cognizant preges av innovativ tenkning og klare vekstambisjoner. Du blir del av et internasjonalt og nyskapende miljø, hvor deling av kunnskap er viktig. Dette er en spennende rolle som gir deg utviklingsmuligheter, tilgang til unik kompetanse og mulighet til å jobbe med Norges største olje og gass selskaper. Cognizant Norge ble i 2017 sertifisert gjennom Top Employer Institute, et uavhengig globalt institutt som vurderer virksomheters arbeidsmiljø.

Dersom du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Mercuri Urval ved Tove Lunde på +47 975 59 050 eller Manager Application Development, Industry Solutions i Cognizant Oil & Gas, Shahbaz Yaqub på +47 93 20 82 77.

- Annonse -
- Annonse -

For å søke på stillingen, last opp din CV og tilhørende søknadsbrev snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Om arbeidsgiveren

Cognizant er et ledende globalt konsulentselskap som tilbyr tjenester innen forretnings-, drifts- og teknologimodeller for den digitale tidsalderen. Ved hjelp av ny teknologi og digitale prosesser hjelper vi kundene våre til å bli mer innovative og effektive.

Med hovedkontor i USA er Cognizant ranket av Fortune som et av verdens mest betydningsfulle og beundrede selskaper. Globalt er vi ca. 260 000 medarbeidere, hvorav ca. 270 jobber i Norge.

Selskapet har et solid fotfeste innen olje- og gassindustrien og har langsiktige avtaler med flere av de største selskapene i dette segmentet. Lær mer hvordan vi hjelper våre kunder til å møte den digitale tidsalderen på www.cognizant.com eller følg oss på Twitter @Cognizant og Cognizant Oil and Gas på LinkedIn.

- Annonse -