- Annonse -

Vi er inne i en travel periode med store kontrakter, og søker etter deg med ingeniørkompetanse innen varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk.

Apply Leirvik er verdensledende leverandør av offshore bolighotell, og har levert hotell til de fleste plattformene i Nordsjøen. Selskapet bygger nå et 7-etasjers stort bolighotell til Johan Sverdrup med 560 senger, rekreasjonsområde, helikopterdekk og -hangar.

I tillegg er vi tildelt kontrakten for levering av bolighotell til Peregrino II-plattformen i Campos Basin, Brasil. Dette blir vår første komplette leveranse av boligmodul i aluminium til det internasjonale markedet.

Nå søker vi etter HVAC senior-ingeniør som kan videreutvikle og styrke vår kompetanse innen fagområdet HVAC.
Vi ser etter deg som har formell utdanning og erfaring som HVAC-ingeniør. Arbeidsoppgavene går ut på prosjektering, detaljengineering og oppfølging i pågående og fremtidige prosjekt, systemdesign og kalkulasjoner innen HVAC, samt å forberede tekniske rekvisisjoner og datablad for HVAC utstyr.
Kvalifikasjonene vi er ute etter:
  • Utdannelse som HVAC/VVS ingeniør.
  • Minimum 5 års erfaring innen HVAC offshore design.
  • God kunnskap i NORSOK regelverk.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både norsk og engelsk.
  • Multidisiplin forståelse.

Er du riktig person for oss, kan vil tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et hektisk og hyggelig arbeidsmiljø. Vi tlibyr konkurransedyktig lønn med gode velferds- og pensjonsordninger. Hos oss er det gode muligheter for faglig utvikling.

Vi har ca. 300 ansatte med spisskompetanse innen mange fagdisipliner, herav ca. 70 ingeniører. Våre ansatte har en unik, tverrfaglig kompetanse som dekker alt fra design til nøkkelferdig overlevering offshore.

I 2015 flyttet vi inn i nytt kontorbygg med gode fasiliteter på Stord, hvor vi også har et moderne anlegg for bygging, sammenstilling og utrustning av moduler.

- Annonse -
- Annonse -

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Kjerstin O. Håvardsholm på tlf. 982 63 450.

Her kan du søke på stillingen.

- Annonse -